GÅ TILL HUVUDINNEHÅLLET
Uppnå optimal prestanda

OMEN COMMAND CENTER

OMEN COMMAND CENTER
Vi uppfyller alla dina gaming-drömmar – förutom kanske den med obegränsade liv.
Ladda ned nu
LÄS MER
OMEN SQUAD

MajinTaj

Ellektrikk

CupAhNoodle

RegisKillbin

Holo

Eviltoaster

Möt MajinTaj, hans två barn betyder allt i världen för honom. Den mest icke-tävlingsinriktade spelaren som någonsin har spelat tävlingsmatcher. Pratar gärna om allt möjligt. Älskar anime, filmer, musik and sport.

Hon är en Twitch-streamer på heltid med en eklektisk smak för allt som växtbaserat och från naturen. Hon spelar ofta spel såsom PVP-sandlåda med överlevnad där hon bygger trädgårdar både i spelet och IRL.

CupAhNoodle är den typen av person som älskar de flesta genrer men spelar främst skräckspel för det lilla extra. Hon älskar sitt community och tycker om att skratta och skapa nya minnen på sin kanal.

Regis är en begåvad kortspelare, sjunger falskare än de flesta och gör fåniga streams som lär dig hur du spelar Hearthstone och andra roliga kortspel.

Möt Holo: älskar Battle Royale-spel nästan lite för mycket, skulle vilja ha en kattgård på fritiden och kan inte få nog av anime. Älskar en god dos skratt på alla nivåer, spelar FPS-spel på högsta nivå och har en vänlig community på sin kanal.

Toaster streamar Overwatch men tycker om att pröva på många olika spel. Han ger många pedagogiska kommentarer under tävlingsmatcher och älskar att chatta men sina vänner när han inte spelar.

TWITCH BLEV JUST SNÄPPET BÄTTRE

MÖT TEAMET
  1. Baserat på bärbara gaming-datorer som levererades från 15 april 2019 med integrerade dubbla bildskärmar. Bärbara gaming-datorer definierade som bärbara datorer med modeller som riktas specifikt till gamers. Bärbara gaming-datorer definierade som bärbara datorer med Nvidia GTX 1060, Nvidia RTX, AMD R9 eller AMD RX470 och ovan specificerad grafik, exklusive delbara datorer.

00:00

00:00